Onherroepelijk 2e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat de 2e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel met ingang van 1 november 2010 onherroepelijk is geworden. Deze herziening is gemaakt om de verandering van een kantoor in een hotel met café/brasserie op het perceel Westeinde 26 mogelijk te maken.

Het besluit van het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum heeft van 16 juli tot en met 26 augustus 2010 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn van terinzageligging kon tegen dit besluit beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Er is beroep ingediend. Dit beroep is bij uitspraak van 1 november 2010 door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kennelijk niet-ontvankelijk verklaard. De 2e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel is dan ook met ingang van 1 november 2010 onherroepelijk geworden.

De 2e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel is in te zien op:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Bouwloket.

    U kunt elke werkdag op afspraak terecht bij het Bouwloket tussen 9.00–17.00 uur. Een afspraak kunt u tot twee dagen van tevoren maken door te bellen met het gemeentelijke informatienummer 14020 of door een e-mail te sturen aan vergunningenbouw@centrum.amsterdam.nl

  • en is digitaal beschikbaar via: www.centrum.amsterdam.nl

Amsterdam, 18 november 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven