Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en verlenen bouwvergunning artikel 40 Woningwet Westeringse Kemp ongenummerd te Maasbree

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat zij op 17 november 2010 een projectbesluit heeft genomen en bouwvergunning heeft verleend voor het oprichten van een bedrijfswoning op het adres Westeringse Kemp ongenummerd te Maasbree, kadastraal bekend gemeente Maasbree, sectie P, nummer 253. De verzenddatum van voornoemde besluiten is 17 november 2010.

Het projectbesluit en de verleende bouwvergunning liggen met ingang van donderdag 18 november 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 1 te Panningen.

Het ontwerpprojectbesluit is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘digitale ruimtelijke plannen’ → ‘vastgestelde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het projectbesluit is: NL.IMRO.1894.PBS0013-VG01.

Gedurende een termijn van zes weken staat voor belanghebbenden

  • die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het voornemen voornoemd projectbesluit te nemen;

  • die aantonen redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn zienswijzen in te dienen,

de mogelijkheid open om beroep tegen het projectbesluit en bouwvergunning in te stellen bij de Rechtbank Roermond, Sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Hiertoe dient, naast een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening ingediend te worden bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Voor de behandeling van een beroepschrift alsmede voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor de hoogte hiervan kunt u contact opnemen met de Rechtbank Roermond, tel. 0475-352222.

Panningen, 17 november 2010

Naar boven