Kennisgeving voorbereidingsbesluit Zeeburgereiland

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken, ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 20 oktober 2010, nummer 195/428, besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het Zeeburgereiland. Het gebied wordt globaal begrensd door de (verlengde) as van de vaargeul door het Buiten-IJ, de stadsdeelgrens tussen Amsterdam-Noord en Zeeburg, de grens tussen het bestemmingplan IJburg eerste fase, door het water ten noorden van de oever van de Diemerzeedijk en de as van de mond van het Amsterdam-Rijnkanaal. Het terrein van camping Zeeburg en het plangebied van het op 30 september 2009 vastgestelde bestemmingsplan RI-Oost maken geen onderdeel uit van het gebied.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 18 november 2010 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 18 november 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar via www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 17 november 2010

Burgemeester en wethouders,

H. de Jong,

secretaris.

E.E. van der Laan,

burgemeester.

Naar boven