Bestemmingsplan Beatrixschool

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Koningin Beatrixschool Ouddorp zoals dit door de Raad bij besluit van 28 oktober 2010 is vastgesteld, met ingang van 15 november 2010 gedurende zes weken voor eenieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Goedereede bij de Publieksbalie ter inzage ligt. De stukken zijn eveneens raadpleegbaar op de internetsite www.goedereede.nl onder de knop dienstverlening→ ter inzagelegging.

Het perceel waarop het nieuwe bestemmingsplan betrekking heeft, is gelegen aan de Margrietweg te Ouddorp.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is een nieuw schoolgebouw, ter vervanging van het oude gebouw, plaatselijk bekend Margrietweg 6. De belangrijkste inhoud van het nieuwe bestemmingsplan bestaat dan ook uit het planologisch mogelijk maken van een nieuw schoolgebouw.

Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan beroep tegen het Raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

  • belanghebbenden, die nog geen reactie hebben kunnen geven op de wijzigingen in het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Ter inzage gelegd:

  • 1. Raadsvoorstel van 18 oktober 2010

  • 2. Advies Commissie Grondgebiedzaken van 12 oktober 2010

  • 3. Raadsbesluit van 28 oktober 2010

  • 4. Bijlagen behorende bij voormeld Raadsbesluit

  • 5. Bestemmingsplan behorende bij voormeld Raadsbesluit met melding dat het volledige plan ook op internet is gepubliceerd

  • 6. Het convenant Beatrixschool Ouddorp.

Naar boven