Oproeping schuldeisers

De vereffenaar in de nalatenschap van de heer Derk Feyo Aapkes, – overleden op 23 augustus 2010 te Scheemda – Mr. G.K. Kruize, notaris te Winschoten, gemeente Oldambt, maakt bekend dat hij als zodanig is benoemd bij beschikking van de Rechtbank Groningen van 1 november 2010.

De overledene heeft in leven laatst gewoond te 9679 HL Scheemda, Langeweg 1D.

De vereffenaar verzoekt de schuldeisers van de nalatenschap uiterlijk op 1 januari 2011 hun vordering in te dienen bij de vereffenaar ten kantore van Notariaat Winschoten, Emmastraat 10, 9671 AP Winschoten, onder overleggging van een rekening of andere schriftelijke verklaring aangaande de aard en het bedrag van de vordering, vergezeld van bewijsstukken of een afschrift daarvan en van een opgave of op voorrecht, pand, hypotheek of retentierecht aanspraak wordt gemaakt.

Mr. G.K. Kruize, vereffenaar

O.g.v. art. 4:214 lid 1 BW verzoekt de na te melden vereffenaar in de nalatenschap van, mevrouw Alida Jansen, geboren te Opheusden op 4 juni 1919 en op 11 februari 2002 te Kesteren overleden en aldaar haar laatste woonplaats hebbende, de schuldeisers van de nalatenschap, hun vorderingen vóór 1 december 2010 in te dienen ten kantore van de vereffenaar.

Mevrouw mr. I.H.G.M. van Noordenburg, vereffenaar in gemelde nalatenschap en als kandidaat-notaris werkzaam bij Notariskantoor mr. M.P.A.J. Poort, Postbus 1110, 6801 BC Arnhem.

Naar boven