Wijziging bestemmingsplan ‘Stad Appingedam, deelplan Woongebieden’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat gedurende de periode van 5 november 2010 tot 16 december 2010 het volgende besluit ter inzage ligt:

  • besluit voor het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan ‘Stad Appingedam, deelplan Woongebieden’ voor het perceel gelegen tussen Stationsweg 40 en 54, 9901 CT te Appingedam als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 onder a Wro;

Het besluit tot wijziging ligt ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. De wijziging is tevens digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Indien u het niet eens bent met het besluit kunt u als u belanghebbende bent binnen boven genoemde termijn beroep instellen.

Uw gemotiveerde beroepschrift kunt u indienen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inlichtingen over de wijze waarop een beroepschrift moet worden ingediend en over de verdere procedure kunt u krijgen bij de heer W. Havinga van de afdeling Staf en Ondersteuning, telefoonnummer: 0596 691215.

Naar boven