Bestemmingsplan Woonservicecentrum Oost

Voorontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van de inspraakverordening, bekend dat met ingang van 4 november 2010 tot en met 15 december 2010 het voorontwerpbestemmingsplan Woonservicecentrum Oost en de daarbij behorende stukken, voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30–12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het voorontwerpbestemmingsplan Woonservicecentrum Oost, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPwoonserviceoost-0201, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Het bestemmingsplan Woonservicecentrum Oost heeft betrekking op de bouw van een woonservicecentrum. De locatie is gelegen tussen de Varenlaan,  Drieërweg en Amanietlaan en is centraal gelegen binnen Ermelo Oost. In het gebouw zijn 49 zorgappartementen aanwezig. De appartementen zullen worden bewoond door mensen met een lichte of zware zorgindicatie.

De basisschool de Cantharel, de buitenschoolse opvang met daarin een peuterspeelzaal zijn geïntegreerd in het bouwplan. De woning aan de Varenlaan 133 is aangekocht om op deze centrale locatie ruimte te creëren voor het bouwplan. In het gebouw

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbende en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum.

Ermelo, 3 november 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven