Vastgesteld wijzigingsplan Oijense Bovendijk 21 Oijen

Burgemeester en wethouders van Lith maken bekend dat met ingang van maandag 1 november 2010 tot en met zondag 12 december 2010 het vastgestelde wijzigingsplan Oijense Bovendijk 21 Oijen voor de duur van zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het wijzigingsbesluit voorziet in vergroting van het agrarische bouwblok op een perceel, plaatselijk bekend Oijense Bovendijk 21 te Oijen en kadastraal bekend Lith F 52, 53.

Ter inzage

Het wijzigingsplan Oijense Bovendijk 21 te Oijen en de bijbehorende stukken liggen tijdens genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis te Lith. Het gemeentehuis is geopend van 9:00 uur tot 11:00 uur op maandag, dinsdag en vrijdag. Op woensdag is het gemeentehuis geopend van 14:00 uur tot 15:30 uur en op donderdagavond van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Daarnaast liggen de stukken ook ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting, gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

U kunt het wijzigingsbesluit ook digitaal raadplegen op www.lith.nl onder digitaal loket; verordeningen/beleidsnotities; geldende bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening treedt het wijzigingsplan in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven