Vaststelling bestemmingsplan Elkenrade 12 te Elkenrade

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 14 oktober 2010 het bestemmingsplan Elkenrade 12 te Elkenrade ongewijzigdheeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor het (deels inpandig) verbouwen van het pand gelegen op het perceel Elkenrade 12 tot twee woningen.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van 28 oktober 2010 tot en met 8 december 2010 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur). Ook buiten openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met dhr. R. Defaux van de afdeling Beleid en Projecten.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl.

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven