Bestemmingsplan ‘Kom 2008, herziening Kerklaan 5–7’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Kom 2008, herziening Kerklaan 5–7’ met de bijbehorende stukken, met ingang van vrijdag 29 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is op 21 september 2010 gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad.

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Kerklaan 5–7.

Met de herziening wordt het planologisch mogelijk gemaakt om de bebouwing op het perceel uit te breiden.

Voor een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplannen wordt verwezen naar het raadsbesluit, de beantwoording van de zienswijzen zoals opgenomen in paragraaf 8.2 van de toelichting van het bestemmingsplan en het vastgestelde bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal, gedurende de openingstijden op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0277.BPkom2010001-0002

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://www.newgovernment.nl/rozendaal/productieomgeving/NL.IMRO.0277.BPkom2010001-0002

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht kan een belanghebbende beroep instellen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Burgemeester en wethouders Rozendaal.

Naar boven