Ontwerpbestemmingsplan ‘Aadijk Noord - bouwcenter’

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Aadijk Noord - bouwcenter’ ter inzage wordt gelegd.

Met dit bestemmingsplan wordt de vestiging van een bouwmarkt en een kantoor aan de Aadijk (toekomstig bedrijventerrein Aadijk Noord) mogelijk gemaakt. Tevens wordt een reeds vergunde houthandel ingepast.

Het voorontwerpbestemmingsplan Aadijk-Noord heeft vanaf 10 maart 2010 voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen inspraakreacties ontvangen. In het kader van het vooroverleg zijn reacties ingediend door de overheidsinstanties. Deze zijn voorzien van een gemeentelijke reactie en heeft geleid tot aanpassingen van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 27 oktober 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met dinsdag 7 december 2010) ter inzage bij de publieksbalie en is digitaal in te zien op onze website www.almelo.nl/bestemmingsplannen, als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan een ieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do).

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. E. Jasper van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedenbouw, tel. (0546) 54 11 53.

Naar boven