Ontwerpbestemmingsplan Vissedijk 37

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vissedijk 37’ ter inzage wordt gelegd.

Het perceel aan de Vissedijk 37 is voorzien van een agrarische bestemming. Op het gehele perceel kunnen agrarische activiteiten worden uitgeoefend, waaronder het houden van dieren. Feitelijk wordt het perceel voornamelijk gebruikt als wonen, waarbij op kleine schaal een aantal dieren worden gehouden. Het houden van dieren maakt dat een hindercontour om het perceel ligt. Hierdoor wordt de ontwikkeling van het Indië-terrein bemoeilijkt. Met de actualisatie van het bestemmingsplan voor de Vissedijk 37 wordt de hindercontour verkleind door deze af te stemmen op de feitelijke situatie. Hierdoor mogen alleen dieren worden gehouden op het achterste deel van het perceel.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 27 oktober 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met dinsdag 7 december 2010) ter inzage bij de publieksbalie en is digitaal in te zien op onze website www.almelo.nl/bestemmingsplannen, als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan eenieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do).

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. E. Jasper van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedenbouw, tel. (0546) 54 11 53.

Naar boven