Vastgesteld ‘Uitwerkingsplan Lint-Zuid Deelgebied IV-A’

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland overeenkomstig artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het college het ‘Uitwerkingsplan Lint-Zuid Deelgebied IV-A’ op 28 september 2010 heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt in de kern Berkel en Rodenrijs en omvat het terrein aan de Zuidersingel 77. Globaal wordt het plangebied begrensd door de Zuidersingel in het noorden, in het westen door een groene ruimte en de N470 en in het oosten en zuiden door woningen aan de Rodenrijseweg. Binnen het plangebied wordt de bouw van 14 woningen met bijgebouwen en bijbehorende parkeerruimte mogelijk gemaakt.

Tegen het ontwerpuitwerkingsplan zijn geen zienswijzen ingediend en het uitwerkingsplan is dan ook ongewijzigd vastgesteld.

Inzage

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 14 oktober tot en met woensdag 24 november 2010 (6 weken) inzien bij de balie in het SPiL Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De balie is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving\bestemmingsplannen\lopende procedures Berkel en Rodenrijs.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U bent belanghebbende als u:

  • tijdig bij het college een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerpplan naar voren hebt gebracht;

  • door een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan in een ongunstiger positie wordt gebracht

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op vrijdag 15 oktober 2010. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 25 november 2010. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het uitwerkingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven