Inzage ontwerpbestemmingsplan Molenweg 12

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder met ingang van woensdag 13 oktober 2010 tot en met dinsdag 23 november 2010 in de gelegenheid wordt gesteld om bij het Omgevingsloket op de afdeling VROM, Dorpsplein 1 in Groesbeek kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan Molenweg 12. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan Molenweg 12 te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen op het perceel Molenweg 12, kadastraal bekend als Groesbeek, sectie L, nummer 00938. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart en biedt een regeling voor de toekomstige situatie waarbij op onderhavige locatie twee patiowoningen kunnen worden gerealiseerd. De huidige woning wordt gesloopt.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan Molenweg 12 kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Sleyfer, telefoonnummer 024-39 96 217.

Naar boven