Bestemmingsplan ‘Didam, Zandweg-Hoefijzer’

Burgemeester en wethouders van Montferland, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Didam, Zandweg-Hoefijzer’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingplan voorziet in de ontwikkeling van 3 rijtjeswoningen en 2 vrijstaande woningen. Het plangebied ligt aan de Zandweg en Hoefijzer in het zuidoosten van Didam.

Het plan ligt met ingang van 7 oktober 2010 gedurende zes weken (t/m 17 november 2010) voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1 en is tevens via www.montferland.info te raadplegen. Gedurende die termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van bovengenoemde termijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingediend beroep een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde afdeling van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven