Ontwerpbestemmingsplan SOZAWE

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerpbestemmingsplan SOZAWE, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 8 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt bij:

  • het Loket Bouwen en Wonen van de dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken, Ged. Zuiderdiep 98, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur

  • en in het Gemeentelijk Informatiecentrum GIC, Kreupelstraat 1 (Prefectenhof), op maandag van 13.00 tot 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, op donderdag bovendien van 18.00 tot 20.00 uur.

Exemplaren van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tegen betaling op bovenvermelde adressen verkrijgbaar.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van een nieuw kantoor voor de gemeentelijke dienst Sociale Zaken en Werk (SOZAWE) in het Europapark. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Verlengde Lodewijkstraat, de Verlengde Meeuwerderweg, de spoorlijn Zwolle-Groningen en het toekomstige stationsvoorplein aan de Boumaboulevard.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op bestemmingsplannen.groningen.nl.

Daar vindt u de ‘papieren versie’ als pdf-bestand onder de knop Overzicht bestemmingsplannen.

De kaart met klikbare gegevens vindt u onder de knop Naar de kaart. Deze kaart vindt u ook op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De digitale planbestanden zijn te vinden op gemeente.groningen.nl/ro-online/plannen.

Vanaf 8 oktober tot en met 18 november 2010 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, p/a dienst RO/EZ, postbus 7081, 9701 JB Groningen. Als u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen kunt u een afspraak maken met de afdeling juridische zaken van de dienst RO/EZ, tel. (050) 367 81 00.

Groningen, 7 oktober 2010

Naar boven