Ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 63–65, Liessel

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat vanaf 8 oktober 2010 het ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 63–65, Liessel en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt tijdens de openingstijden in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Aanleiding voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is het voornemen van Manders Van Doorne Beheer B.V. om de nu aanwezige commerciële ruimte met bovenwoning op het perceel Hoofdstraat 63 en de twee woningen op het perceel Hoofdstraat 65 te vervangen door een commerciële ruimte met acht appartementen.

Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt in het noorden en zuiden begrensd door de percelen van de Hoofdstraat 67 en 61. In het oosten grenst het plangebied aan de tuin van het perceel Hoofdstraat 61. Voor de exacte ligging van de grenzen van het plangebied verwijzen wij u naar de verbeelding welke onderdeel uitmaakt van dit ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.deurne.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze over dit ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk richten aan de gemeenteraad van Deurne, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Meer informatie over het indienen van zienswijzen kunt u vinden op www.deurne.nl → Organisatie → Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure II. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Spanvan de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

U heeft de gelegenheid uw ingediende zienswijze voor de Hoorcommissie Ruimtelijk Plannen toe te lichten.In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om bij uw zienswijze aan te geven of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Naar boven