Besluit met betrekking tot de aanmeldingsnotitie van J.P.F. Boekhorst, Langesteeg 4 te Horssen voor de activiteiten waarvoor conform artikel 7.8b van de Wet milieubeheer, een beoordeling van de bijzondere omstandigheden van een bedrijf en omgeving dient plaats te vinden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat met ingang van donderdag 7 oktober 2010 tot en met woensdag 17 november 2010, ter inzage ligt:

in het gemeentehuis, bij het cluster Milieu van de Afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, Heuvel 1 te Druten op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en bovendien iedere maandag van 16.00 tot 18.30 uur; alsmede in de openbare leeszaal van de bibliotheek, Van Heemstraweg 53b te Druten gedurende openingstijden (telefoon 0487-512088):

een beslissing met betrekking tot de bijzondere omstandigheden zoals die zijn beoordeeld met betrekking tot de volgende locatie:

Naam en adres:

Aanmeldingsnotitie ingekomen op:

J.P.F. Boekhorst, Langesteeg 4 te Horssen

31 augustus 2010, aangevuld 7 september 2010

Op 31 augustus 2010, heeft de heer Boekhorst medegedeeld dat hij voornemens is om zijn bestaande varkenshouderij uit te breiden door onder meer een nieuwe stal te bouwen voor ondermeer 880 zeugenplaatsen. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage 1994 jo. artikel 7.4 van de Wet milieubeheer.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten heeft geoordeeld dat, gelet de omstandigheden van de gewenste activiteiten en omgeving van de inrichting, geen milieu-effect- rapportage (m.e.r.) noodzakelijk is.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wet milieubeheer aan de orde worden gesteld.

Naar boven