Wijzigingsplan Dijk 5

Wijziging bestemmingsplan art. 3.6, eerste lid, onder a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat zij met toepassing van art. 3.6, eerste lid, onder a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Kessel hebben gewijzigd. De wijziging heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Kessel, sectie I, nummer 9, gelegen aan de Dijk 5 te Kessel en maakt het oprichten van tijdelijke teeltondersteunende voorzieningen (regenkappen t.b.v. de frambozenteelt) mogelijk.

Het besluit, de aanvraag en de daarbij behorende bescheiden liggen tijdens openingstijden in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 30 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van bekendmaking ervan een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In het beroepschrift dient u in ieder geval te vermelden uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep maakt. Het beroepschrift moet ondertekend worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Informatie hierover kan verkregen worden bij de Raad van State (tel. 070 426 44 26).

Panningen, 29 september 2010

Naar boven