Projectbesluit en bouwvergunning Rijneveld 65, te Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken bekend, dat met ingang van 30 september 2010, gedurende zes weken, het projectbesluit en de bouwvergunning voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Rijneveld 65, 2771 XW Boskoop Boskoop, met bijbehorende stukken, ter inzage liggen op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het projectbesluit en de daarbij behorende stukken zijn daarnaast digitaal raadpleegbaar via:

  • www.boskoop.nl → Nu is Boskoop → Plannen en projecten → Ruimtelijke plannen → Vastgestelde ruimtelijke plannen

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Het digitaal raadplegen is ook mogelijk op het gemeentehuis.

Toelichting

Het bouwplan voorziet in het bouwen van een nieuwe woning met garage. Om dit bouwplan mogelijk te maken wordt de bestaande woning geamoveerd.

Indienen van beroep bij rechtbank

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan er beroep worden ingesteld tegen de besluiten bij de rechtbank Den Haag door:

  • een belanghebbende die (tijdig) zienswijzen tegen het de ontwerpbesluiten bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijzen naar voren heeft gebracht bij burgemeester en wethouders tegen de ontwerpbesluiten.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH  Den Haag.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van rechtbank Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van rechtbank Den Haag de, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treden de besluiten niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven