Start procedure bestemmingsplanherziening Middenweg 455

Aan de Middenweg 455 staat momenteel een agrarisch bedrijf met bedrijfswoning. Er is een verzoek ingediend om het agrarisch bedrijf te vernieuwen en te vergroten. Stedenbouwkundig is daar geen bezwaar tegen. Het bestemmingsplan staat dit niet toe, omdat het perceel de bestemming ‘bedrijven’ heeft in verband met de komst van bedrijventerrein ‘De Vork’. Ten behoeve van dit bouwplan dient het bestemmingsplan te worden herzien. Het plan is nu zover dat het in procedure kan worden gebracht.

Terinzageligging

In het kader van de inspraakprocedure maken wij bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Middenweg 455’ met ingang van 29 september gedurende zes weken ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de Parelhof 1 te Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Raadplegen via internet

Ook is het voorontwerpbestemmingsplan in te zien op internet. Via de gemeentepagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inspraakmogelijkheden

Gedurende de termijn van terinzageligging is er voor ingezetenen en voor in de gemeente belanghebbende natuurlijke of rechtspersoon, de mogelijkheid om hun inspraakreactie schriftelijk of mondeling kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders (Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard). De inspraakreacties zullen worden opgenomen in het naar aanleiding van de inspraakprocedure op te stellen verslag, waarbij met redenen omkleed wordt aangegeven op welke punten al dan niet tot aanpassing van het voorontwerpplan wordt overgegaan. Voor het mondeling kenbaar maken van uw inspraakreactie wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met S. Smit-Praat, telefoonnummer (072) 575 52 14.

Heerhugowaard, 28 september 2010

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven