Ontwerpbestemmingsplan Stad Appingedam, Deelplan Agrarische gebieden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Appingedam maken bekend dat met ingang van vrijdag 24 september 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Stad Appingedam, Deelplan Agrarische gebieden’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Begrenzingen

Het plangebied betreft het buitengebied van de gemeente. Voor de woongebieden en het centrum van Appingedam zijn onlangs al geactualiseerde bestemmingsplannen vastgesteld. Voor de rest van het grondgebied van de gemeente wordt nog een geactualiseerd bestemmingsplan (Deelplan Bedrijvengebieden) gemaakt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stad Appingedam, Deelplan Agrarische gebieden’ betreft een actualisatie van het bestemmingsplan Buitengebied.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit plankaart, planregels en plantoelichting, ligt met ingang van vrijdag 24 september 2010 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage op de Publieksbalie van het Stadskantoor Appingedam, Wilhelminaweg 14, 9901 CM Appingedam.

Website

Het ontwerpbestemmingsplan is ook in elektronische vorm te raadplegen via de website van de gemeente Appingedam: www.Appingedam.nl en op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad p.a. Postbus 15, 9900 AA Appingedam. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer C.C. van Essen, telefoonnummer 0596 691170, of zijn vervanger.

Appingedam, 16 september 2010

Burgemeester en wethouders van Appingedam,

Burgemeester,

H.K. Pot.

Locosecretaris,

G.G.J. de Korte.

Naar boven