Oproeping schuldeisers

Mr J. Kuipers deelt mede dat hij in de nalatenschap van de heer Frederick Johan Oosterwijk, geboren te Groningen op 25 januari 1944 en overleden te Groningen op 11 oktober 2009, laatste adres: Kleine Brandenburgerstraat 14 te 9724 AZ Groningen, bij beschikking van de Rechtbank Groningen is benoemd tot vereffenaar en verzoekt een ieder die iets te vorderen heeft van of iets verschuldigd is aan de overledene, daarvan schriftelijke opgave te doen uiterlijk op 1 november 2010 op onderstaand adres, met vermelding van de aard en het bedrag van de vordering, voorzien van bewijs dat de vordering staaft, en onder opgave of aanspraak wordt gemaakt op een voorrecht, pand, hypotheek of retentierecht. Mr J. Kuipers, notaris. Heresingel 19 9711 ER Groningen.

Bij beschikking van 12 augustus 2010 heeft de rechtbank te ’s-Gravenhage mr. J.M.J.H. Achten, notaris te Maastricht, kantoorhoudende aldaar aan de Wilhelminasingel 45, tot vereffenaar benoemd over de nalatenschap van de heer Johannes Antonius Wolffs, ook genaamd Sheikh Abdullah Abdel Rahman, geboren te Heerlen op 17 december 1932, overleden te Sittard-Geleen op 3 december 2009, hierna te noemen de overledene.

Allen die iets van de overledene te vorderen hebben, worden verzocht hun onderbouwde vordering schriftelijk bij voornoemde notaris in te dienen uiterlijk 4 weken na heden. Het postadres van notaris Achten is: Postbus 3105, 6202 NC Maastricht.

Naar boven