Uitwerking Kavels Draai

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpuitwerkingsplan ‘Kavels Draai’.

Dit uitwerkingsplan betreft de ontwikkeling van een aantal vrije kavels gelegen aan de noordzijde van de Van Veenweg, een aantal percelen aan de zuidzijde van de Van Veenweg, twee percelen langs de Oosterweg, twee percelen langs de Oostdijk en twee percelen langs de Beukenlaan.

Hiermee wordt gevolg gegeven aan de in het moederplan De Draai gegeven opdracht aan het college om het plangebied gefaseerd te ontwikkelen en hiervoor een actueel juridisch-planologisch kader te bieden in de vorm van een uitwerkingsplan.

Terinzageligging

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 23 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Het plan is tevens digitaal te raadplegen op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn/haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met C. Veldhuizen-Brouwer, telefoonnummer (072) 575 52 67.

Heerhugowaard, 21 september 2010

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven