Onherroepelijke goedkeuring bestemmingsplan Heerhugowaard-Zuid

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat het bestemmingsplan Heerhugowaard-Zuid onherroepelijk is goedgekeurd:

Het bestemmingsplan omvat de volgende gebieden: aan de west- en zuidzijde wordt het plandeel begrensd door het midden van de Ringvaart, welke tevens de gemeentegrens is; de berm aan de oostkant van de Jan Glijnisweg vormt de plangrens in het oosten van het plangebied en de noordelijke plangrens wordt gevormd door de waterstrook tegen de woonwijken Huygenhoek, Zuidwijk en Butterhuizen.

Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de bouw- en gebruiksregels op basis van de huidige situatie in het plangebied en de voorheen geldende diverse planologische regelingen.

De tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland ingestelde beroepen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zijn (gedeeltelijk) ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplan en de uitspraak van de Raad van State (d.d. 1 september 2010) kunnen permanent worden ingezien bij de afdeling Omgevingsvergunning in het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat is de landelijkse website voor het beschikbaar stellen van bestemmingsplannen. Als u bij de zoekterm de naam Heerhugowaard, Heerhugowaard-Zuid invult, wordt u naar het plan geleid.

Heerhugowaard, 21 september 2010

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven