Voorbereidingsbesluit Kopgebouw en Jachthaven

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Oost te Amsterdam maakt, ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

De stadsdeelraad van Amsterdam Oost heeft in zijn vergadering van 1 juli 2010 (besluitnummer 202239/2022270) besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Kopgebouw en Jachthaven in het stadsdeel Amsterdam Oost. Het gebied wordt enerzijds begrensd door de Zeeburgerkade en Cruquiusweg en anderzijds door het water van de Entrepothaven. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 18 september 2010 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met de bijbehorende kaart, waarop het gebied waarvoor dit besluit geldt met een stippellijn is aangegeven, met ingang van 18 september 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de volgende adressen:

Stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2, publieksbalie. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl, bij ‘openingstijden’ of bel met 020-25 35444.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal raadpleegbaar via www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Daarnaast is het besluit te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 17 september 2010

Het Dagelijks Bestuur,

Fatima Elatik,

voorzitter.

Frank van Erkel,

secretaris.

Naar boven