Bestemmingsplan Brouwhuis - Bruhezerweg 40

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad op 7 september 2010 het bestemmingsplan Brouwhuis - Bruhezerweg 40 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 16 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel. Raadpleegbaar via www.Helmond.nl/ bestemmingsplannen. Daarnaast is het plan ook te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze digitale versie van het plan is juridisch bindend.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 4 halfvrijstaande woningen aan de Bruhezerweg 40.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan binnen de hiervoor vermelde termijn schriftelijk beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend, alsmede door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Het beroep moet worden ingediend bij de AfdelingBestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen, die beroep hebben ingesteld, en wanneer sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Helmond, 15 september 2010

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.A.M. Marneffe RA,

secretaris.

Naar boven