Projectbesluit Hotel Breukelen

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend, dat zij bij besluit van 27 augustus 2010 met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit Hotel Breukelen hebben vastgesteld. Het projectbesluit betreft het uitbreiden van het hotel met hotelkamers, hotelfaciliteiten, conferentiezalen en de daarbij horende aanpassingen aan het omliggende terrein op de percelen, kadastraal bekend gemeente Breukelen, sectie L, nummers 130, 565, 691, 692 en 871 t/m 881 en plaatselijk bekend als Stationsweg 91 te Breukelen.

Waar kunt u het projectbesluit inzien?

Het projectbesluit, met de hierbij behorende stukken, ligt vanaf 10 september 2010, gedurende zes weken, ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken zijn in te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken kunnen ook op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis of te bekijken via de website www.breukelen.nl in de rubriek Wonen, wijken en verkeer → Bestemmingsplannen.

Hoe kunt u beroep instellen?

Binnen de hiervoor omschreven termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen de vaststelling van het projectbesluit. Het beroep moet worden ingediend bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven