Ontwerpbestemmingsplan Grauwe Polder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 september 2010 voor eenieder gedurende zes weken (tot en met 20 oktober 2010) het ontwerpbestemmingsplan Grauwe Polder ter inzage ligt.

Het plangebied van dit op te stellen bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Grauwe Polder aan de westzijde, de Bisschopsmolenstraat aan de oostzijde, de Roosendaalseweg aan de noordzijde en de Streek aan de zuidzijde.

In het nieuwe bestemmingsplan Grauwe Polder gaat het vooral om het vastleggen van bebouwing en vormen van gebruik, zoals die nu aanwezig zijn. Binnen het plangebied zullen geen (grootschalige) herontwikkelingen plaatsvinden.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Op verzoek kan tegen kostprijs een afschrift daarvan worden verstrekt.

Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Plan & project → Bestemmingsplan Grauwe Polder. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden treft u aan op: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ettenleur&striVersion=STRI2008

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur (o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan Grauwe Polder). Indien u een nadere toelichting wenst of een mondelinge zienswijze wilt indienen, kunt u contact opnemen met Esther de Koning-Barten van de afdeling Gebiedsontwikkeling (076-5024213).

Etten-Leur, 8 september 2010

Naar boven