Besluit MER-beoordeling Nieuwekampen 34 te Vinkel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maasdonk maken bekend dat zij hebben besloten dat, het opstellen van een milieu-effectrapportage ten behoeve van de procedure tot het verkrijgen van een vergunning op grond van de Wet milieubeheer niet behoeft te worden opgesteld voor:

  • E.A.M. Leeijen, Nieuwekampen 34 te Vinkel in verband met het veranderen van de varkenshouderij, kadastraal bekend gemeente Nuland, Sectie E nummer 932.

Gezien artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is deze beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de vergunningaanvraag Wet milieubeheer. Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan alleen bezwaar worden gemaakt door belanghebbenden die los van het voorbereide besluit (vergunning) rechtstreeks in hun belang zijn getroffen. Anderen kunnen in een later stadium zienswijzen indienen tegen de ontwerpbeschikking die wordt vastgesteld op basis van de vergunningaanvraag. Dan kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

De beschikking en alle andere stukken liggen met ingang van 3 september 2010, gedurende zes weken (18 oktober 2010) ter inzage in de publieksruimte van Maasdonk, Dorpsplein 9 te Geffen.

U kunt de stukken inzien op elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en iedere dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Maasdonk, 3 september 2010

Burgemeester en Wethouders van Maasdonk,

J.J.Th.L. Geraedts,

de secretaris.

R.H. Augusteijn,

de burgemeester.

Naar boven