Ontwerpbestemmingsplan ‘Windpark Delfzijl Noord’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Windpark Delfzijl Noord’ is voor de realisatie van een grootschalig windpark ter grootte van maximaal 20 windturbines. Van deze 20 turbines worden er maximaal 15 op de Schermdijk en maximaal 5 op de Pier van Oterdum geplaatst gelegen in het havengebied van Delfzijl.

Als bijlage bij het bestemmingsplan liggen ook de Milieueffectrapportage (MER), met bijbehorende aanvullingen en bijlagen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 9 september 2010 tot en met 20 oktober 2010 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de centrale balie en in de Openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Windpark Delfzijl Noord’. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling VROM, tel. (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Windpark Delfzijl Noord’ en uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 8 september 2010

Naar boven