Procedure Hogere Grenswaarde Aldeboarn-Sudkant 15

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat ten behoeve van de realisatie van twee appartementen op het perceel Aldeboarn-Sudkant 15 om hogere grenswaarden wordt verzocht in het kader van de Wet geluidhinder.

Uit onderzoek blijkt dat ten gevolge van het wegverkeerslawaai de voorkeursgrenswaarde van 48dB wordt overschreden met 10dB. De geluidsbelasting bedraagt ten hoogste 58dB. Hiermee wordt de maximale ontheffingswaarde van 63dB voor de woonfunctie niet overschreden.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde met bijbehorende stukken ligt (samen met het ontwerpbestemmingsplan Aldeboarn-Sudkant 15) volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou.

Een ieder kan binnen de termijn van terinzageligging – ingaande 8 september 2010 gedurende zes weken – mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen bovengenoemde beslissing bij het college (Postbus 40, 9000 AA GROU). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw N. de Visser-de Vries van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 325 (maandag t/m donderdag).

Naar boven