Bekendmaking categorale aanwijzing toezichthoudende functies

Het college van B&W maakt, mede gelet op het advies van 23 juli 2010, bekend dat op 24 augustus 2010 besloten is, dat een viertal functies categoraal aangewezen worden als toezichthoudende functies in de zin artikel 30w, tweede lid van de Wet op de Kansspelen, met in achtneming van het bepaalde in titel 5.2 van de Algemene wet bestuursrecht.

Vanwege het gegeven dat Buitengewone Opsporingsambtenaren van de gemeente Hardinxveld-Giessendam tevens als toezichthouders op zullen treden, bestaat de behoefte om een viertal functies aan te wijzen als toezichthoudende functies. Het thans geldende besluit d.d. 19 oktober 2009 van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam tot de categorale aanwijzing van toezichthoudende functies is niet meer actueel en zal per 8 september 2010 komen te vervallen.

Het categoraal aanwijzen van toezichthoudende functies maakt het mogelijk dat toezichthouders toezicht kunnen houden op het bepaalde in artikel 30w, tweede lid van de Wet op de Kansspelen.

Hardinxveld-Giessendam, 8 september 2010

Naar boven