Ontwerpbestemmingsplan Molenbeek Oost

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Molenbeek Oost’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 70 woningen mogelijk. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Tudderenderweg, de Rembrandtstraat, de Van Goghstraat, de Hemelsley, de P.P. Rubensstraat, de Tooropstraat en de Vermeerstraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 2 september tot en met 13 oktober 2010 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.

De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Ontwerp, na telefonische afspraak met dhr. R. Driessen, telefoon (046) 477 77 77. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

1 september 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven