Ontwerpbestemmingsplan ‘Ekenrooi’

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan: ‘Ekenrooi’.

Dit bestemmingsplan wordt opgesteld ter vervanging van nagenoeg alle op dit moment geldende bestemmingsplannen binnen de gehele wijk Ekenrooi. Door het opstellen van dit bestemmingsplan ontstaat voor de hele wijk een eenduidige regelgeving.

De inzagetermijn loopt vanaf 2 september tot en met 13 oktober 2010. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/wonen&leven/actualisatie bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Eenieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge- of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend. Voor een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de hierboven genoemde medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft reeds als voorontwerpbestemmingsplan op grond van de gemeentelijke inspraakverordening gedurende vier weken ter inzage gelegen, waarbij eenieder in de gelegenheid is gesteld hierop te reageren. Tevens is overleg gevoerd met diverse instanties (o.a. provincie Noord-Brabant, Waterschap).

Waalre, 1 september 2010

Naar boven