Ontwerpbestemmingsplan Molenstraat 35a

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre maken op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 26 augustus 2010 tot en met woensdag 6 oktober 2010 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenstraat 35a’.

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een drietal grondgebonden woningen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenstraat 35a’ heeft reeds als concept-ontwerpbestemmingsplan op grond van de gemeentelijke inspraakverordening gedurende vier weken ter inzage gelegen, waarbij eenieder in de gelegenheid is gesteld hierop te reageren. Tevens is in het kader van deze inspraakprocedure overleg gevoerd met diverse instanties (o.a. provincie Noord-Brabant).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op het gemeentehuis van Waalre bij de receptie ter inzage. Daar kan tevens een mondelinge toelichting op het plan worden verkregen. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website, www.waalre.nl, vervolgens klikken op ‘actueel’ en daarna op ‘nieuwsberichten’, en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door eenieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze worden kenbaar gemaakt aan de gemeenteraad van Waalre. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gestuurd aan de gemeenteraad van Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Voor het geven van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u hiervoor gedurende de inzagetermijn een afspraak te maken met de heer K. de Jong of mevrouw S. Liebregts van het team ruimtelijke ontwikkeling (040-2282539). Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Waalre, 25 augustus 2010

Naar boven