Bestemmingsplan twee percelen Kaldersedijk

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad op 6 juli 2010 het bestemmingsplan Twee percelen aan de Kaldersedijk gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 26 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel. Ook raadpleegbaar via www.Helmond.nl, onder bestemmingsplannen. Daarnaast is het plan te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . Deze digitale versie van het plan is juridisch bindend.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op om een woning aan het perceel ten noorden van Kaldersedijk no. 24 en ten zuiden van Kaldersedijk no. 16 te kunnen oprichten.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan binnen de hiervoor vermelde termijn schriftelijk beroep worden ingesteld door:

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend;

Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

Alle belanghebbenden voor zover het betreft de wijzigingen die door de gemeenteraad zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Voor een compleet overzicht en exacte beschrijving van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel en raadsbesluit van 6 juli 2010 en het vastgestelde, ter inzage liggende, bestemmingsplan.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen, die beroep hebben ingesteld, en wanneer sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Helmond, 25 augustus 2010

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.A.M. Marneffe,

secretaris.

Naar boven