Ontwerpbestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6, Geldrop’

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 25 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6, Geldrop’ voor het realiseren van 3 woningen op het perceel Diepe Vaart 6 te Geldrop.

Op het perceel Diepe Vaart 6 te Geldrop is één woning aanwezig. Het geldende bestemmingsplan laat geen nieuwe woningen toe. Het bestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6’ maakt de bouw van 3 nieuwe woningen mogelijk.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder kop ‘Bouwen & Wonen’ – ‘Ruimtelijke instrumenten en plannen’ – ‘Bestemmingsplannen’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met contactpersoon Gabriël van Houtert van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is te bereiken via telefoonnummer 040-289 37 96.

Geldrop, 24 augustus 2010

Burgemeester en wethouders,

J.H.M van Vlerken,

secretaris.

M.J.D. Donders-de Leest,

burgemeester.

Naar boven