Vaststelling wijzigingsplan Molenkade te Stellendam

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a jo. artikel 3.8a lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming van de gronden te wijzigen van ‘Bedrijfsdoeleinden’ in de bestemmingen ‘Woondoeleinden’ en ‘Tuinen’ voor:

  • Het realiseren van acht starterswoningen op de percelen Molenkade 10 t/m 22 te Stellendam, kadastraal bekend, Stellendam, sectie B, nummers 3609, 3610 en 3611.

Het definitieve wijzigingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen ingaande 23 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis bij de Publieksbalie. Tevens worden de stukken beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.goedereede.nl

Beroep

Tegen dit besluit kunnen, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, binnen de hierboven gestelde termijn een beroepschrift indienen bij de rechtbank te Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van een wijziging van een bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Goedereede, 13 augustus 2010

Naar boven