Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Noorderstraat 76 – West-Graftdijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat, het ontwerpbestemmingsplan ‘Noorderstraat 76 – West-Graftdijk’ ter inzage is gelegd. Het betreft een plan voor de bouw van een 5-tal woningen en de bestemmingswijziging van de agrarische bedrijfswoning gelegen op de gronden van het te verplaatsen biologische agrarische melkveehouderijbedrijf aan de Noorderstraat te West-Graftdijk.

Het bestemmingsplan geeft regels voor het bouwen en het gebruik van bouwwerken en percelen binnen het plangebied. Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf woensdag 11 augustus 2010, gedurende 6 weken, ter inzage op het gemeentehuis van Graft-De Rijp. Dit is tot en met 22 september 2010. U kunt het ontwerp inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ‘s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Ook is het plan te bekijken via de website van de gemeente www.graftderijp.nl. U klikt dan op ‘dienstverlening’ en daarna op ‘bestemmingsplannen’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente.

Naar boven