Vaststelling bestemmingsplan Heemlaan

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 6 juli 2010 op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Heemlaan’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 11 augustus 2010, gedurende een periode van zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het bestemmingsplan ‘Heemlaan’ is via www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien en te downloaden. Tevens is het bestemmingsplan via een link in te zien en te downloaden via de rubriek Visie en beleid op www.korendijk.nl.

Het bestemmingsplan heeft als doel het om de bouw van 1 blok van 2/1 kapwoning mogelijk te maken op de kavel Heemlaan 35–37 te Piershil.

Gedurende de terinzagetermijn kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan, of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest, op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Heemlaan’ bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien geen beroep ingesteld wordt treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven