Vaststelling bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Wheermolen West, 2e fase 2010’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 1 juli 2010 heeft besloten het volgende bestemmingsplan (gewijzigd) vast te stellen:

Bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Wheermolen West, 2e fase 2010’

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van de tweede fase van de herontwikkeling van Wheermolen West. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de spoorweg Zaandam-Hoorn en aan de zuidzijde door de Meteorenweg.

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Bij het bestemmingsplan is besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Verdere procedure

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 10 augustus 2010 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie op het stadhuis, Purmersteenweg 42 te Purmerend.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien via de website van de gemeente Purmerend: www.purmerend.nl (onder Wonen en Leven, Ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0439.BPWMW2010-va01).

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Burgemeester en wethouders van Purmerend.

Naar boven