Vaststelling projectbesluit de Vennenweg 9 in Tinallinge

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Op 21 juli 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van Winsum het projectbesluit De Vennenweg 9 in Tinallinge vastgesteld. Het projectbesluit betreft het wijzigen van de agrarische bestemming naar twee woonbestemmingen en een gastenverblijf.

In verband hiermee liggen het projectbesluit, de reguliere bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken met ingang van 4 augustus 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. De stukken kunnen ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.winsum.nl.

Beroep

Tegen de vaststelling van het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning kan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD in Groningen. Dit kan tot en met 14 september 2010. Voorwaarde is dat de belanghebbende zienswijzen omtrent het ontwerp heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan (artikel 6:13 Awb) en tenzij het betreft wijzigingen ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit.

Naar boven