Vooraankondiging en inspraak voorontwerp projectbesluit Naarderstraat 79 De Stichtse Hof

Ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van de gemeente Laren kennis dat zij voornemens zijn een projectbesluit voor te bereiden voor de realisatie van 30 zorgwoningen aan de Naarderstraat 79, ook wel bekend als De Stichtse Hof

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro en de inspraakverordening melden wij hier dat op dit moment gelegenheid wordt geboden reactie omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Tevens worden onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Het plangebied is gelegen aan de Naarderstraat 79 en het doel van het projectbesluit is om de bouw van 30 zorgwoningen mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een ieder de ruimtelijke onderbouwing inzien bij de balie Bouwen en vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en maandag ook van 13.30–15.30 uur. De ruimtelijke onderbouwing is daarnaast te raadplegen via de website van Laren. www.laren.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder een inspraakreactie naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Laren Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van Inspraakreactie voorontwerp Projectbesluit De Stichtse Hof.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, een afspraak te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze of via email kenbaar te maken.

Naar boven