Vaststelling paraplu-bestemmingsplan regionale regelingen

De gemeenteraad van Tiel heeft in haar vergadering van 16 juni 2010 het paraplu-bestemmingsplan regionale regelingen gewijzigd en zonder exploitatieplan vastgesteld.

Het plan bevat de volgende regelingen:

  • Vrijkomende Agrarische Bedrijfsgebouwen in Tiel;

  • Tijdelijke huisvesting Arbeidskrachten in Tiel;

  • Bed & Breakfast in Tiel.

Het paraplu-bestemmingsplan betreft de plangebieden van de bestemmingsplannen Buitengebied, Buitengebied 1e herziening, Kapel-Avezaath 1988 en Wadenoijen 1988.

Een en ander voor zover van toepassing in deze plangebieden.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van maandag 2 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het Klanten Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website www.tiel.nl.

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven