Bekendmaking ontwerp-projectbesluit oprichting appartementencomplex Lindenlaan te Meeden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken bekend het plan te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor de oprichting van een appartementencomplex aan de Lindenlaan te Meeden.

In verband hiermee, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, liggen de hierna te noemen stukken met ingang van 29 juli 2010 gedurende een periode van 6 weken, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203) te Muntendam. Daarnaast is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreft:

  • het ontwerp-projectbesluit

  • bijbehorende bescheiden, zoals de ruimtelijke onderbouwing. In de ruimtelijke onderbouwing is een nadere motivering gegeven van het project.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG te Muntendam. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-projectbesluit deze betrekking heeft.

Een bezwaarschriftprocedure na het daadwerkelijke besluit is vervolgens niet mogelijk. Wel is dan beroep mogelijk bij de rechtbank.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met mevrouw M. Bakker. Het ontwerp-besluit en de bijbehorende stukken zijn vanaf 29 juli digitaal te raadplegen op onze website: www.menterwolde.nl

Naar boven