Goedgekeurd uitwerkingsplan ‘Zitterd Revisited, Locatie Paardestraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en het bepaalde in artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 1 juni 2010, nummer 2010/4263, goedkeuring verleend hebben aan het uitwerkingsplan ‘Zitterd Revisited, Locatie Paardestraat’.

Het plangebied omvat de locatie op de hoek Paardestraat/Odasingel te Sittard. Het plan voorziet in de bouw van een woontoren met ondergrondse parkeervoorziening.

Het goedkeuringsbesluit en het uitwerkingsplan liggen met ingang van donderdag 29 juli 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij de stadswinkel aan de Markt 1 in Geleen.

Tijdens de bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een belanghebbende beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State instellen, indien hij tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen naar voren heeft gebracht of kan aantonen dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State (correspondentieadres: postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage). Het besluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (correspondentieadres: postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

28 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven