Ontwerp-Projectbesluit Berend Botje te Oude Pekela

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat zij een projectbesluit voor het terrein van de voormalige kleuterschool Berend Botje als ontwerp hebben opgesteld.

Het ontwerp-projectbesluit omvat het instemmen met het gewijzigde gebruik van de vrijgekomen grond van de voormalige kleuterschool ‘Berend Botje’. Een deel wordt verkocht aan omwonenden (woonbestemming) en het terrein wordt gedeeltelijk bebouwd met garageboxen.

Het ontwerp-projectbesluit ligt vanaf donderdag 29 juli 2010 2010 t/m 8 september 2010 elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Ook kan het projectbesluit worden ingezien op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met het taakveld VROM.

Het ontwerp-projectbesluit is met bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via de internetsite www.pekela.nl onder het menu ‘actueel’ bij de kop ‘bekendmakingen’.

Wilt u uw zienswijzen schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20000, 9665 ZM te Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen, dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage legging van de stukken telefonisch een afspraak te maken met het taakveld VROM via telefoonnummer 0597-617555.

Nadere informatie kan verkregen worden bij het taakveld VROM.

Oude Pekela, 14 juli 2010

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela,

M. Schollema,

burgemeester.

J. van der Woude,

secretaris.

Naar boven