Wet ruimtelijke ordening: Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Leliestraat te Zuid-Beijerland

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 26 juli 2010, gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Leliestraat tijdens openingstijden ter inzage ligt op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil.

Het bestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien en te downloaden.

Tevens is het bestemmingsplan via dezelfde link in te zien en te downloaden via www.korendijk.nl, onder Bestuur en Organisatie, rubriek Visie en Beleid.

Het bestemmingsplan maakt aan de Tuinweg/Leliestraat te Zuid-Beijerland op de voormalige schoollocatie het realiseren van 10 appartementen met tuinen en erven, overige bebouwing en inrichting van het openbaar gebied mogelijk.

Gedurende de bovengenoemde periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling Beleid en Projecten, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Piershil, 23 juli 2010

Naar boven