Ontwerpprojectbesluit bouwproject woning Waaldijk 149 te Vuren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerpprojectbesluit ‘bouwproject woning Waaldijk 149’ te Vuren met de daarop betrekking hebbende stukken.

Toelichting

Vooruitlopend op het nieuwe bestemmingsplan ‘Buitengebied’ wordt door middel van een te nemen projectbesluit het bouwproject voor een nieuwe woning met garage op het perceel Waaldijk 149 te Vuren, juridisch en planologisch mogelijk gemaakt.

Het bouwproject betreft het amoveren van de bestaande woning en daarvoor in de plaats bouwen van een nieuwe woning met garage.

Het belangrijkste verschil tussen de bestaande en de nieuwe woning is de situering op het perceel.

De nieuwe woning wordt naar het noorden verschoven waardoor de woning verder van de dijk af komt te liggen (buiten het vrije profiel van de dijk). Dit planvoornemen past niet in het geldende bestemmingsplan ‘Waaldijk Vuren 1990’.

Inzagentermijn

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345 63 40 00.

Daarnaast kun u via de internetsite (www.lingewaal.nl onder actueel / bestemmingsplannen / plannen in procedure) kennisnemen van het ontwerpprojectbesluit. Tevens op de volgende site: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.PbBuiWaaldijk149-OW01

Asperen, 21 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven